BlogheaderNieuwenhoven

AUTO IN ONDERHOUD BIJ DE GARAGE OM DE HOEK MÉT BEHOUD VAN GARANTIE?

DAT KAN BIJ VAKGARAGE VAN NIEUWENHOVEN – VOOR ALLE MERKEN!

 

VAKGARAGE IS ALTIJD IN DE BUURT

Is uw merkdealer uit de regio vertrokken en baalt u ervan telkens een flink eind te moeten rijden voor een onderhoudsbeurt of reparatie aan uw auto? Dan is Vakgarage dé oplossing voor u. Vakgarage is de oudste garageformule van Nederland en dankzij haar uitgebreide netwerk is er altijd wel eentje bij u in de buurt. Bovendien zijn bij Vakgarage alle auto’s van alle merken welkom, vertelt eigenaresse Caroline van Nieuwenhoven, die samen met haar broer Bart Vakgarage van Nieuwenhoven in Nederweert-Eind runt.

VOOR ALLE MERKEN? MAAR IK VERLIES TOCH MIJN GARANTIE ALS IK NIET NAAR DE MERKDEALER GA?

‘Dat is inderdaad een hardnekkig misverstand,’ legt Caroline uit, ‘en dat is heel erg jammer. Het lijkt namelijk de laatste tijd een trend te zijn dat merkdealers uit de landelijke regio’s richting de grote steden vertrekken of dat ze opgaan in grote dealerholdings. Merken die de afgelopen jaren uit Weert en omgeving zijn vertrokken zijn onder andere Volvo, Fiat, Mercedes, Citroën, Opel en Seat, en dat zijn dan alleen nog maar de merken die ik nu zo even uit mijn mouw weet te schudden. Bovendien komen er steeds meer nieuwe spelers op de markt die -  zoals Tesla bijvoorbeeld – kiezen voor een meer online benadering van de klant en slechts enkele servicepunten hebben verdeeld over het land.

Het resultaat van deze ontwikkelingen is dat een heleboel autobezitters steeds grotere afstanden afleggen als hun auto naar de garage moet voor een onderhoudsbeurt of reparatie.

Omdat ze bang zijn dat ze hun garantie verliezen als ze niet naar hun eigen merkdealer gaan. Niets is echter minder waar, ze kunnen ook bij ons terecht. ’

EN DE GARANTIE BLIJFT BEHOUDEN ALS IK VOOR VAKGARAGE VAN NIEUWENHOVEN KIES?

‘Dat klopt,’ bevestigt Bart. ‘Veel mensen denken dat ze de garantie op hun auto kwijtraken als ze niet naar de merkdealer gaan voor reparatie of onderhoud, maar dat is zeer beslist niet het geval. Onze achtergrond als merkdealer zorgt ervoor dat we ervaring hebben met dealeronderhoud. Wij weten precies wat we moeten doen.

En als een auto volgens de fabrieksvoorschriften wordt onderhouden blijft de garantie gewoon van kracht. Vakgarage van Nieuwenhoven werkt met originele onderdelen en volgens de voorgeschreven eisen van de fabrikant. Wij kunnen dus probleemloos elke auto in onderhoud nemen. Mét behoud van garantie.’

VAKGARAGE PERFECT ALTERNATIEF

‘Een groot voordeel is dat mensen geen lange afstanden hoeven af te leggen om een merkdealer te vinden. Ze hoeven niet helemaal naar Helmond, Echt of Roermond te rijden, wij als Vakgarage zijn een perfect alternatief. Bij ons zit je lekker dicht bij huis, bij een vertrouwd bedrijf met persoonlijke aandacht voor elke klant en een hoog serviceniveau.  Bovendien zijn onze tarieven vaak lager dan die van de merkdealer.”

DUS: SERVICE ÉN KWALITEIT ÉN GARANTIE?

“Precies,” glimlacht Caroline. “Dat je bij Autobedrijf Van Nieuwenhoven kunt aankloppen voor een professioneel advies of een vakkundige reparatie, daar is men door de jaren heen in de wijde omgeving wel van overtuigd geraakt. Dat je met elk merk auto mét behoud van garantie bij ons terecht kunt voor onderhoud leggen we aan iedereen die nog steeds twijfelt onder het genot van een kop koffie graag nog een keer uit.”