VG_Van Nieuwenhoven_Verkoop_1

Verkoop

Bij Vakgarage van Nieuwenhoven besteden wij veel zorg aan het samenstellen van een mooi assortiment jonge, kwalitatief hoogwaardige occasions. Dit gebeurt door inruil van auto’s maar ook door het actief bijkopen van met name jonge auto’s. Voor het bijkopen van auto’s maken wij gebruik van diverse kanalen in zowel binnen- als buitenland.

Mochten wij het model waar u voorkeur naar uitgaat niet voorradig hebben, maar wilt u toch een auto met de “Van Nieuwenhoven-service”? Geef dit dan gerust aan bij ons verkoopteam. Wij kunnen specifiek aan de hand van uw wensen op zoek gaan naar de geschikte auto.

Verder kunt u bij ons terecht voor:

  • Een passende financiering (o.a. Private Lease)
  • Financial of Operationel Lease
  • Een Bovag-autoverzekering

De Zekerheid van een All-In prijs
De aanschaf van een auto is een aanzienlijke uitgave. Niets is zo vervelend als je denkt de auto van je dromen gevonden te hebben, ook nog binnen het budget en als dan toch blijkt dat er nog allerlei kosten bij komen. Denk bijvoorbeeld aan afleveringskosten, garantiepakketten, poetskosten, etc. Daarom kiezen wij voor duidelijkheid en zekerheid. Wij werken met één All-In prijs. De prijs op de prijskaart of op internet is de totaalprijs incl. onderhoud, APK, cleanen binnen- en buitenzijde, tenaamstelling, 1 jaar Pechhulp en 6 maanden Bovag Garantie (indien van toepassing).

Import
De auto’s uit het buitenland worden uitvoerig gecontroleerd zowel technisch, kilometerstanden en onderhoudsgeschiedenis. Veel van deze geïmporteerde jonge auto’s vallen nog onder de fabrieksgarantie. Deze garantie is Europees en wordt daarom in Nederland overgenomen.

De geïmporteerde auto’s die wij aanbieden zijn compleet incl. de benodigde importprocedures. Zij zijn dus allemaal voorzien van een nieuw kenteken. Zodra deze auto’s in onze showroom staan zijn ze vaak nauwelijks van nieuw te onderscheiden, behalve de prijs dan.

Bent u van plan om zelf een auto in het buitenland te kopen, maar heeft u geen ervaring met het importeren van een auto? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Het importproces is immers niet eenvoudig. Uw auto moet gekeurd worden door het RDW en u moet rest BPM betalen. De hulp die wij u kunnen bieden, kan variëren van alleen het papierwerk (transport, keuringen, etc. doet u zelf) tot het volledig ontzorgen. Wij regelen dan voor u het gehele proces van transport tot keuring tot papierwerk tot de uiteindelijke tenaamstelling. Informeer naar de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.