header vakgaragant autoverzekering

DE ÉNIGE ALLRISK AUTOVERZEKERING MET MINIMAAL 2 JAAR GARANTIE

DE UNIEKE VOORDELEN VAN DE VAKGARANT AUTOVERZEKERING

Hartelijk dank voor uw interesse in de Vakgarant Autoverzekering. Een nieuwe auto wordt standaard geleverd met fabrieksgarantie. Wij hebben een zeer aantrekkelijk aanvullend verzekeringspakket samengesteld, voor zowel nieuwe auto's, als voor occasions tot en met 8 of 10 jaar jong. Hieronder vindt u de belangrijkste voordelen van onze unieke Allrisk Vakgarant Autoverzekering.

Garantievoordelen

Extra garantie is handig wanneer u wordt geconfronteerd met een plotseling optredend technisch defect aan uw auto; dan wilt u het liefst dat deze onverwachte kosten onder de garantiedekking vallen. Met de Allrisk Vakgarant Autoverzekering heeft u gedurende de looptijd minimaal 2 jaar extra garantie boven op de fabrieksgarantietermijn voor nieuwe auto's. Voor occasions met de allrisk autoverzekering heeft u altijd minimaal 2 jaar verlengde garantie (inclusief een door de fabrikant of importeur of dealer/ garage verstrekte (Fabrieks- of Bovag)garantie van tenminste 6 maanden) voor auto's uit categorie A tot en met 10 jaar jong (120 maanden) of 180.000 km en voor auto's uit categorie B tot en met 8 jaar jong (96 maanden) of 150.000 km. 

3 jaar nieuwwaarde-/aanschafwaarde-/dagwaarderegeling

Als uw auto total loss raakt of wordt gestolen, dan geldt vanaf het moment dat de Allrisk Vakgarant Autoverzekering ingaat: 

  • 3 jaar lang de nieuwwaarderegeling voor uw nieuwe auto; 
  • 3 jaar lang de aanschafwaarderegeling voor uw occasion; 
  • 3 jaar lang de dagwaarderegeling vastgesteld op het moment dat de allrisk verzekering ingaat. Dit geldt uitsluitend voor auto’s die via de werkplaats verzekerd worden (APK of onderhoud) en waarbij geen sprake is van aanschaf van een voertuig. 

Behoud garantie

De pechhulp en garantiedekking onder de allrisk verzekering blijven van toepassing, mits ieder jaar tijdig onderhoud plaatsvindt bij uw vertrouwde Vakgarage en de auto allrisk verzekerd blijft gedurende de verzekeringsperiode. De garantie vervalt tevens: 

  • voor categorie A-motorrijtuigen: indien de auto ouder wordt dan 120 maanden of zodra de kilometerstand meer bedraagt dan 180.000 km; 
  • voor categorie B-motorrijtuigen: indien de auto ouder wordt dan 96 maanden of zodra de kilometerstand meer bedraagt dan 150.000 km. 

Uitgebreide pechhulp door vrijwel heel Europa 

Het is heel vervelend wanneer u met pech stil komt te staan. Dan is het goed om te weten dat u met de Allrisk Vakgarant Autoverzekering ook kunt profiteren van 24/7 pechhulp. Of dat nu in uw woonplaats, in Nederland of elders in Europa is, de alarmcentrale staat u bij. De auto wordt in de meeste gevallen ter plekke gerepareerd. Als het niet anders kan, wordt de auto vervoerd naar een reparateur. Dat is meestal uw eigen autobedrijf. En wanneer u pech heeft in het buitenland, dan worden uw auto en de inzittenden naar Nederland vervoerd. Als dát geen service is! 

Vakgarant afbeelding met quote

De Vakgarant Autoverzekering is een initiatief van Actua Groep in samenwerking met Vakgarage Nederland.

Actue is sinds 1986 actief in Nederland en richt zich op het ontwikkelen en faciliteren van bedrijfsmatige en particuliere verzekeringen en services. In 2001 ontwikkelde Actua als eerste in Nederland een automotive merkverzekering op maat. Dit unieke product biedt een allrisk dekking, in combinatie met gunstige garantievoorwaarden en pechhulp.

Innovatieve maatwerkconcepten, die het leven makkelijker maken. Met Actua profiteert u van de beste dienstverlening, op het moment dat het voor u belangrijk is.

Klik op onderstaande button voor meer informatie over Actua.