header_nieuwenhoven_voedselbank.jpg

Het recept voor een veilige winter en een warme maaltijd voor iedereen!

Lekkere stamppotjes, dampende soepen en heerlijke ovenschotels vormen een goede basis tijdens de winter. Die goede basis leg je bij Vakgarage Van Nieuwenhoven als het gaat om je auto. Juist in de winterperiode. Dit is de tijd voor winterbanden, nieuwe ruitenwissers en een complete wintercheck.

Wat voor winter wordt het? In Nederland weet je het maar nooit. Om hier op voorbereid te zijn biedt de Vakgarage een Premium Wintercheck. Je auto wordt grondig gecontroleerd op alle vitale punten. Als alle ‘ingrediënten’ gecheckt zijn betekent dat een geslaagd recept voor een veilige winter. Breng je je auto voor een wintercheck, onderhoudsbeurt of grote reparatie dan ontvang je nu een Oud-Hollandsch Vakgarage Schort cadeau.

Inhakend op dit schort heeft Vakgarage Van Nieuwenhoven de samenwerking opgezocht met de Voedselbank in Weert. Bart van Nieuwenhoven: “Per uitgedeeld schort gaat er vanuit de Vakgarage een bedrag naar Voedselbank Nederland. Daarnaast bieden wij mensen de mogelijkheid om hier bij ons goederen (o.a. blikken) af te geven of geld te doneren voor de Voedselbank in Weert. ‘Een warme maaltijd voor iedereen’ vinden we belangrijk. Juist in deze periode. Hier willen we graag op deze manier ons steentje aan bijdragen.”

Wilt u boodschappen schenken aan de Voedselbank? U kunt de goederen afgeven bij Vakgarage Van Nieuwenhoven, Eind 12 B in Nederweert - Eind.

Het recept voor een veilige winter begint bij Vakgarage Van Nieuwenhoven!

foto_nieuwenhoven_voedselbank.jpg