Header_nieuw_4.jpg

AUTOBEDRIJF VAN NIEUWENHOVEN BESTAAT 50 JAAR!

Eigenlijk doen we het niet zoveel. Stilstaan. Terugkijken. Misschien door bescheidenheid of door haast. Maar nu willen we het toch graag even doen. En vanwege de wereldwijde gezondheidscrisis die ons momenteel teistert, beseffen we ons temeer dat het goed is om toch stil te staan bij mooie momenten en dingen die ertoe doen.  

Zo’n 50 jaar geleden

Zo doet het ertoe dat onze pap, Bert van Nieuwenhoven, eind jaren 60 zijn eerste auto’s repareerde in de garage achter het woonhuis van zijn ouders. Daarmee zette hij de toon voor zijn eigen bedrijf. In 1970 nam het serieuze vormen aan en sloot zijn broer Jac zich bij hem aan. Ze schreven zich in bij de Kamer van Koophandel onder de naam Gebr. Van Nieuwenhoven en bouwden hun eigen werkplaats en tankstation op de huidige locatie van ons bedrijf, toen nog Eind 12a. Een woonhuis voor hem en mam, volgde kort daarop. En later in 1976 werd er een showroom bijgebouwd.

Anno 2020 telt Autobedrijf Van Nieuwenhoven 11 medewerkers, is het lid van Stichting Vakgarage, verkoopt en repareert (tweedehands) auto’s en -onder het label Green2Go- elektrische vervoersmiddelen. Vae zeen gruuëts op pap -en mam!- dat hij dat heeft gedaan en op wat we samen met ons team hebben bereikt. Vae zeen gruuëts op het vertrouwen dat onze klanten ons al die jaren al hebben geven.

Stilstaan bij ons jubileumjaar

Had pap die stap eind jaren 60 niet gezet, hadden wij nu geen jubileumjaar. Dat wat een jaar van feestelijkheden had moeten worden, pakt nu iets anders uit. We hebben al meer crisissen doorstaan, en ook deze komen we te boven. We zijn gewoon open en we blijven onze service bieden met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. De uitdaging voor veel ondernemers. Toch gaan we ook stilstaan bij 50 jaar Autobedrijf Van Nieuwenhoven. We gaan trakteren met foto’s, filmpjes, verhalen én autodrop. Om te herinneren. Om te verbazen. Om te lachen. Maar ook voor een positief geluid in deze tijd. Het jubileumweekend dat we in juni van plan waren te organiseren, schuiven we nog even door naar later. Weet alvast dat u van harte uitgenodigd bent. Houd onze Facebookpagina en Instagramaccount in de gaten en u duikt in 50 jaar Autobedrijf Van Nieuwenhoven. Of kijk hieronder met ons terug op de historie van ons bedrijf.

Tot binnenkort!

Met hartelijke groet,

Bart & Caroline van Nieuwenhoven

artikel_inbedrijf.jpg

50 Jaar Autobedrijf van Nieuwenhoven. 

2020 had een feestelijk jubileum jaar moeten worden maar corona gooide roet in het eten. Toch hebben we jullie proberen mee te nemen in 50 jaar historie middels leuke berichten, anekdotes en foto’s uit de oude doos. Ook 2021 werd nog lange tijd geteisterd door corona waardoor we ook dit jaar geen mogelijkheden meer zagen voor een feestelijk treffen. Om het jubileumjaar toch mooi af te sluiten, hebben we gekozen voor een mooi historisch document in de vorm van onderstaande video.

Wij bedanken iedereen voor het vertrouwen in ons bedrijf de afgelopen jaren en voor de toekomst. Laten we samen proosten en op naar het volgende jubileum!

50 jarig Jubileum Autobedrijf van Nieuwenhoven (Nederlandse Versie)

50 Jaar Autobedrijf van Nieuwenhoven (dialect versie)