APK in Nederweert-Eind (Weert) 

Bij  Vakgarage Van Nieuwenhoven is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Van Nieuwenhoven uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Van Nieuwenhoven geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten. 

Er zijn weinig garages in Nederweert-Eind (Weert) die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Nederweert-Eind (Weert) en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

Bent u op zoek naar een transparante garage voor uw APK in Nederweert-Eind (Weert)? Kom dan langs Eind 12b in Nederweert-Eind (Weert) (Limburg). Of neem contact op via mail info@vakgaragevannieuwenhoven.nl of bel naar 0495-631462.

Contactgegevens

Vakgarage Van Nieuwenhoven
Eind 12b
6034 SN Nederweert-Eind (Weert)

tel.: 0495-631462
mail: info@vakgaragevannieuwenhoven.nl