03.02.2021

Wie gaat mijn Tesla onderhouden?

Wie gaat mijn Tesla onderhouden?

Wist u dat u voor onderhoud aan uw Tesla terecht kunt bij Green2Go | Autobedrijf van Nieuwenhoven?

Ja dus! Zelfs als uw Tesla nog onder de fabrieksgarantie valt, blijft deze behouden omdat wij de onderhoudsvoorschriften van de fabrikant volgen.

Wij merken dat veel Tesla rijders niet weten waar ze met hun Tesla terecht kunnen voor onderhoud, APK, banden (wielen wissel) of zaken als airco-onderhoud, vervanging accu koelvloeistof, etc. Momenteel rijden er een 50.000 Tesla's in Nederland terwijl er slechts 10 Tesla servicepunten zijn. Dit betekent voor de meeste Tesla eigenaren lange wachttijden en ver rijden. Dat hoeft nu niet meer. Wij hebben alle kennis en uitrusting in huis om aan elektrische en hybride voertuigen te mogen werken. Dat uit zich in de volgende eisen:

  • Monteur die opgeleid is voor EV met NEN9140 certificaat.
  • De benodigde gereedschappen en veiligheidsmiddelen om verantwoord aan een EV te werken.
  • Up-to-date uitlees en diagnose apparatuur.
  • Een parkeerplek met laadpaal.
  • Uitgebreide kennis inzake een breed pakket aan elektrische en hybride voertuigen.

APK keuring voor Tesla

De eerste Tesla's zijn inmiddels de APK datum gepasseerd. De berijders zullen gemerkt hebben dat zij voor een APK keuring niet bij een Tesla servicepunt terecht kunnen. Tesla heeft ervoor gekozen zijn servicepunten niet te laten voldoen aan de eisen van een APK keuringsstation. Als APK keurmeester moet je in staat zijn alle auto's te keuren ook de auto's die lopen op fossiele brandstoffen. Tesla heeft hier geen belang bij. Omdat wij al jaren een erkend APK keuringsstation zijn, is dit voor ons geen probleem. Wij keuren en onderhouden uw Tesla op één plek. 

Natuurlijk kunt u buiten de Tesla, bij ons terecht voor onderhoud aan alle elektrische en hybride auto's. Ook van andere merken. Mocht u vragen hebben of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Telefoonnummer 0495-626995